Your number 1 Property Specialist Team in Melaka Excellent Team. Outstanding Result. ZProp Team menyediakan Khidmat Perunding Hartanah No.1 Di Melaka.

BELI RUMAH TANPA MODAL?
=====================

Ramai orang nak beli rumah,tapi kesedaran pentingnya beli rumah sendiri tu, datang lepas dah habis lenjan 2 Personal loan, beli kereta yang tak sesuai dengan gaji dan sedihnya tanpa sebarang simpanan dalam tangan.

Jujur saya cakap, tiada istilah Beli rumah tanpa modal. kalau ada tu pun mungkin “jackpot” dimana owner memang tak minta deposit,kos-kos guaman dapat masuk dalam loan begitu juga dengan kos penilai.

Andai rezeki anda dapat beli rumah bawah harga pasaran dan semua kos dapat cover dari “cashback” yang anda bakal dapat,sebaiknya anda masih perlu dahulukan duit dalam tangan untuk peguam,penilai dan ejen sendiri,untuk kami terus bekerja untuk anda. Duit “cashback” tersebut anda akan dapat lepas selesai semua urusan jual beli,tukar nama dan proses disbursement oleh bank selesai.

Jadi usahalah untuk menyimpan sehabis baik untuk memilik rumah sendiri. tiada jalan mudah.
.
.

Fikir-fikirkan.

ps:   nak cari rumah? hubungi kami segera!

Klik: https://t.co/vsvLaZuxWl

🏠 Untuk pemilik rumah yang ingin menjual rumah,terutamanya yang perlukan CASH urgent melalui penjualan rumah anda mahupun yang hampir bankrup tak mampu bayar bulanan rumah pada bank, juga boleh terus berhubung dengan kami. Kami cuba bantu sebaiknya. 😊

Klik: jualrumahpantas.com

INGIN JUAL RUMAH DI MELAKA?

Kami ZPROP TEAM ialah Perunding Hartanah dari IM GLOBAL PROPERTY CONSULTANT(MELAKA) yang berdaftar di bawah Lembaga Penilai, Pentafsir dan Ejen Hartanah Malaysia yang sah dan berpengalaman ingin membantu anda dalam urusan jual beli rumah anda. Maklumat Lanjut, Sila Hubungi (ZPROP TEAM):

Razi (REN 21181) Phone : 0197775707  WhatsApp : https://bit.ly/RaziZPROP
Farhan (REN 21182) Phone : 0126341542  WhatsApp : https://bit.ly/FarhanZPROP
Nizam (REN 21167) Phone : 01113379522  WhatsApp : https://bit.ly/NizamZPROP

Hubungi Kami
X