Your number 1 Property Specialist Team in Melaka Excellent Team. Outstanding Result. ZProp Team menyediakan Khidmat Perunding Hartanah No.1 Di Melaka.

IKLAN KOMPREHENSIF UNTUK MENJUAL PROPERTY ANDA – OFFLINE / ONLINE

Pengiklanan yang komprehensif menerusi offline dan online. Kami #ZPROPTEAM cuba pastikan setiap iklan dilihat seramai mungkin.

Berikut ialah apa yang kami lakukan untuk bantu dalam penjualan hartanah anda..

♨ Kami akan membantu anda untuk memasarkan hartanah anda di medium pengiklanan dan juga melalui ‘networking’ serta ‘database’ kami.

♨ Kami menggunakan medium pemasaran berkos tinggi untuk menjual hartanah anda.

♨ Kami mengoptimakan penggunaan medium di online dan juga offline. Antara medium yang akan kami gunakan adalah The Edge, The Star, Propwall, Propertyguru, IProperty, Mudah.my, flyers, banner, bunting, surat khabar dan lain-lain lagi mengikut kesesuaian.

♨ Kami juga mempunyai website sendiri antaranya ialah website www.jualbelirumahmelaka.com. Top ranking search di Google. Average 100-300 daily visitor. Selain website ini kami juga mempunyai 6 lagi website & blogspot yang berkaitan Hartanah Melaka.

♨ Selain website antara medium yang paling sering digunakan ialah Facebook. Medium FB Page total genuine likers & follower (80K) dan FB Group genuine members (40K)

♨ Ready database prospek buyer dalam simpanan kami juga telah meningkat lebih dari 35k database (Phone & Email) – SMS, Whatsapp,  Email Marketing

♨ Lebih 30 group whatsapp & telegram jualbeli hartanah di Melaka yang team kami kendalikan.

♨ Team kami satu satunya team perunding hartanah di Melaka yang mempunyai aplikasi phone (Android Version) khas untuk jual beli hartanah. Lebih 300 pengguna aktif aplikasi ini. Boleh download aplikasi “ZPROP” di Google play.

♨ Selain dari offline networking ejen ejen agensi hartanah, team kami juga ada sistem refferal yang memudahkan penyebaran iklan rumah anda.

Anda Ingin Jual/Beli Rumah?

Hubungi team kami sekarang!!

👉 www.jualrumahpantas.com

 

Call/Whatsapp (ZPROP TEAM):

0197775707- Razi (REN21181)

0126341542 – Farhan (REN21182)

01113379522- Nizam (REN21167)

 

KLIK >> pmwasap.com/zpropteam

KLIK >> pmwasap.com/zpropteam

KLIK >> pmwasap.com/zpropteam

🌟🌟 Yᴏᴜʀ Nᴜᴍʙᴇʀ 1 Pʀᴏᴘᴇʀᴛʏ Sᴘᴇᴄɪᴀʟɪsᴛ Tᴇᴀᴍ Iɴ Mᴇʟᴀᴋᴀ  🌟🌟

🕴 Exᴄᴇʟʟᴇɴᴛ Tᴇᴀᴍ. Oᴜᴛsᴛᴀɴᴅɪɴɢ Rᴇsᴜʟᴛ.

 

Registered Agent of:

IM GLOBAL PROPERTY CONSULTANT SDN BHD (MELAKA) VE(1) 0253/4

<Rᴇɢɪsᴛᴇʀᴇᴅ Vᴀʟᴜᴇʀ, Rᴇᴀʟ Esᴛᴀᴛᴇ Aɢᴇɴᴛ, Pʀᴏᴘᴇʀᴛʏ Mᴀɴᴀɢᴇʀ, Aᴜᴄᴛɪᴏɴᴇᴇʀ & Dᴇᴠᴇʟᴏᴘᴍᴇɴᴛ Cᴏɴsᴜʟᴛᴀɴᴛ>

INGIN JUAL RUMAH DI MELAKA?

Kami ZPROP TEAM ialah Perunding Hartanah dari IM GLOBAL PROPERTY CONSULTANT(MELAKA) yang berdaftar di bawah Lembaga Penilai, Pentafsir dan Ejen Hartanah Malaysia yang sah dan berpengalaman ingin membantu anda dalam urusan jual beli rumah anda. Maklumat Lanjut, Sila Hubungi (ZPROP TEAM):

Razi (REN 21181) Phone : 0197775707  WhatsApp : https://bit.ly/RaziZPROP
Farhan (REN 21182) Phone : 0126341542  WhatsApp : https://bit.ly/FarhanZPROP
Nizam (REN 21167) Phone : 01113379522  WhatsApp : https://bit.ly/NizamZPROP

Hubungi Kami
X