Your number 1 Property Specialist Team in Melaka Excellent Team. Outstanding Result. ZProp Team menyediakan Khidmat Perunding Hartanah No.1 Di Melaka.

NASIHAT KEPADA IBU & BAPA DILUAR SANA, SEKEJAP JE MASA BERLALU, ANAK-ANAK DAH MENINGKAT REMAJA

Pernah terfikir tak sekali mcam mana family yang ada 4 ke 5 orang anak tinggal dalam rumah yang sederhana besar. Kalau dulu masa anak2 masih kecil mudah la kita sediakan mereka bilik. kalau anak lelaki kita bagi je diorg ni tido ruang tamu tapi kalau anak2 perempuan elok kita asingkan satu bilik yang sama.

.

Tapi tu dulu lah. Masa berlalu pantas sekali. sekarang anak-anak dah meningkat remaja. Saya perlukan rumah yang lebih sesuai untuk saya membesarkan mereka. Anak-anak happy itu keutamaan saya.

.

Minggu lepas tengah scroll2 nampak satu iklan Teres Dua Tingkat dekat Krubong, Melaka.

Projek perumahan ini dekat dengan tasik, serta lengkap dengan pelbagai kemudahan.

Bayangkan. Sambil menghirup kopi atau teh selepas penat bekerja sepanjang hari di balkoni (beranda), sambil menikmati pemandangan tasik yang cantik.

.

Rumah Taman One Krubong ini ada 4 bilik tidur. Wah ini berita baik siap fully tiles satu rumah dan buat saya teruja lagi Besar jugak parking kereta. Saya memang menunggu peluang macam ni. sebab ni adalah rumah idaman saya. Saya cepat2 dapatkan no ejen projek perumahan ini dah tanya bagaimana nak dapatkan rumah ini.

.

Sangat berpuas hati dengan penerangan Zura, ejen projek perumahan ini. Saya terus proceed dengan pendaftaran, lagi best sebab daftar Booking RM500 sahaja dapat lagi rebate dan free SnP. Rezeki tak pernah salah alamat la.

.

Testimoni daripada client kami yang telah booking 1 unit Teres Dua Tingkat, di Taman One Krubong.

.

Kalau nak details lanjut pasal rumah boleh baca ni:-

.

Taman One Krubong, Melaka

🏡 Teres Dua Tingkat

🏡 Built Up: 20x70KP”

🏡 4 Bilik , 3 Bilik Air 1 Utiliti

🏡 Freehold

🏡 Bumilot

.

Jika anda adalah sebuah keluarga yang sedang membesar ini adalah satu PELUANG KEEMASAN. Taman One Krubong lah destinasi yang perlu anda pertimbangkan untuk anda miliki rumah idaman.

.

.

TEKAN LINK WASAP SEKARANG

👉 KLIK: http://bit.ly/Info-ProjekRumahBaru

👉 KLIK: http://bit.ly/Info-ProjekRumahBaru

.

ATAU komen PM sekarang untuk saya kongsikan maklumat lanjut SEKARANG!!

.

Like Page: Info Projek Rumah Baru Melaka – Zura Hartanah

INGIN JUAL RUMAH DI MELAKA?

Kami ZPROP TEAM ialah Perunding Hartanah dari IM GLOBAL PROPERTY CONSULTANT(MELAKA) yang berdaftar di bawah Lembaga Penilai, Pentafsir dan Ejen Hartanah Malaysia yang sah dan berpengalaman ingin membantu anda dalam urusan jual beli rumah anda. Maklumat Lanjut, Sila Hubungi (ZPROP TEAM):

Razi (REN 21181) Phone : 0197775707  WhatsApp : https://bit.ly/RaziZPROP
Farhan (REN 21182) Phone : 0126341542  WhatsApp : https://bit.ly/FarhanZPROP
Nizam (REN 21167) Phone : 01113379522  WhatsApp : https://bit.ly/NizamZPROP

Hubungi Kami
X